Katás vállalkozásod van, és úgy hallottad nem is kell könyvelő hozzá, tehát magadnak intézed a dolgokat?

Biztos vagy benne, hogy minden bejelentőlapot és bevallást helyesen és időben beküldtél? Vagy már teljesen elvesztél a tennivalók és jogszabályok tengerében, és jól jönne egy védőháló?

Ha már megfordult a fejedben, hogy kicsit kockázatos így, hogy magadnak könyvelsz, de feleslegesnek tartod, hogy megfizess egy szakembert ezért, akkor az alábbi tanfolyam pont neked szól!

Miről szól ez az új tanfolyam?  Nem csak elmélet, hanem sok-sok technikai részlet arról, hogyan csináld!

figure

Az 1 hónapos online tanfolyamon nem csak elméletben ismerheted meg a kata rendszerének részletszabályait, hanem interaktív videókon keresztül mutatom be lépésről-lépésre hogyan csináld magad, hogy biztosan ne büntessen meg később a NAV az miatt, mert valami apróságot elrontottál a kitöltés során, vagy nem tartottad a határidőket! Mindent megtudhatsz az adószám kiváltásától kezdve, az ÁNYK telepítésén keresztül, egészen odáig, hogy hogyan töltsd ki a bejelentőlapokat, bevallásokat, és azokat milyen határidőben kell beküldeni.


Mindezt nem "könyvelő" nyelven, hanem emberi, érthető nyelven kapod meg tőlem konkrét számítási, gyakorlati példákkal illusztrálva!

Hogyan fogod elérni a leckéket?

A KATA tanfolyam egy kicsit több mint 1 hónapos online tanfolyam, ami szeptember 13-án kezdődik. Ez idő alatt heti 3 alkalommal (kedden, csütörtökön és szombaton) jelennek meg a leckék a tanfolyam zárt felületén (többnyire videó formátumban). Ezeket bármikor újranézheted, és még a tanfolyam vége után is 1 hónapig be fogsz tudni lépni a felületre saját felhasználóneveddel és jelszavaddal, ezután viszont törlésre kerülnek a belépési adatok.

Az online tanfolyam hatalmas előnye, hogy időben nem kell senkihez sem alkalmazkodnod és nem kell feleslegesen utaznod! Az irodádból vagy otthoni kényelmes karosszékedből tanulhatsz. Saját időbeosztásodnak megfelelően haladhatsz a leckékkel, vagyis amikor van fél órád, akkor belépsz és meghallgatod, letöltöd az aktuális tananyagot. Ha valami nem világos, bármikor vissza tudod hallgatni az anyagot, és még kérdezhetsz is! Hát nem fantasztikus?

Ha pedig szeretnél személyes segítséget is igénybe venni, akkor válaszd a "Mindent bele csomagot", amiben 1 h Skype konzultáció is található, illetve egy 3 órás katás workshop is. A konzultációval a tanfolyam ideje alatt is élhetsz, vagy legkésőbb a végétől számított 2 hónapon belül foglalhatsz időpontot. A katás workshop pedig 2022. október 26-án (9:00-12:30 h-ig) lesz egy jól megközelíthető budapesti belvárosi helyszínen (IX. kerület, Vaskapu utca). Itt a segítségemmel még egyszer végigvesszük az összes adminisztrációs teendőt és segítek a különféle nyomtatványok kitöltésében is.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 7. 21:00

Ki az a Számpatikus, akitől tanulni fogsz?

Fülöp Olga vagyok, az "online bizniszek adózási szakértője". Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az "anyabarát" könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre saját kezűleg ezt a tanfolyamot is, mert úgy látom, hogy a katások nagyon nem akarnak szakembert megbízni a könyvelésükkel, viszont ezáltal hatalmas veszélyek leselkednek rájuk, és akkor legalább előzzük meg a nagyobb bajt.

Bővebben itt olvashatsz rólam.

 

 

Ahol már találkozhattál velem:

 

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

figure

Keserű Balázs, okl. építészmérnök, keramiaboltozat.hu: "Nagyon jónak tartom Olga KATA videótanfolyamát! Nemcsak azokra a kérdéseimre kaptam választ, ami számomra nagyon fontos volt, hanem a témán belül másra is. Enélkül sokkal több hibát követtem volna el az adóügyeimben. Tetszett a közvetlen hangnem és a részletes bemutatása a teendőknek. Nekem megérte!"

 

figure

M. Szikora Hilda gyogyfuveskertem.hu: "Eredetileg azért fordultam Olgához, mert szívem mélyén nem hittem benne, hogy a katás adózás tényleg olyan egyszerű, és kiderült, hogy a félelmem nem volt alaptalan. A tanfolyam sok nem létező kérdésemre is választ adott, sőt abban is segít, hogy úgy általában fogalmam legyen mindenről ezzel a témával kapcsolatban. Már nem érzem úgy, hogy vakon repülök az éjszaka közepén, miközben repülőt sem tudok vezetni."

Bányai Zsuzsanna, grafikus/animációs tervező https://www.behance.net/zsuzsannabanyai: "Olga KATA-s tanfolyama alapos és naprakész információkkal teli oktatóanyagokat és információkat tartalmaz. A videókban lépésről-lépésre és emészthető mennyiségű információt közölve minden fontos KATA-s témát érint. Önbizalmat adott nekem, mert most már átlátom az egyéni vállalkozásom szabályos működtetéséhez szükséges tennivalókat és meg is tudom őket csinálni egyedül is. 
Tudom, hogy kihez fordulhatok, ha esetleg valamit nem értek, vagy segítségre lenne szükségem. Olga nagyon jó abban, hogy érthetővé tudja tenni az átláthatatlannak és félelmetesnek tűnő ám mégis egyszerű könyvelési ügyeket a KATA-val kapcsolatban. Azoknak ajánlom Olga a tanfolyamát, akik szeretnék a saját kezükbe venni és átlátni a KATA-s egyéni vállalkozásukkal kapcsolatos ügyeket."
figure

Egy kis ízelítő a leckékből:

- Általános szabályok a katáról

- Mi a teendő ha nem indulóként választom a katát?

- Mi az az általános forgalmi adó és iparűzési adó?

- ÁNYK és a kitöltendő nyomtatványok

- Milyen bejelentőlapokat, bevallásokat kell elkészítenem?

- Hogyan számlázzak helyesen?

- Mi a teendő, ha szünetelni akarok vagy megszüntetném katás vállalkozásomat?

Nem árulok zsákbamacskát!

Itt máris bele tudsz nézni az online felületbe és megtudhatod, milyen leckéket kapsz pontosan, illetve fény derül arra is, hogy nem csak passzív résztvevője lehetsz a tréningnek, hanem van kérdezési lehetőség is:

 

Még mindig bizonytalan vagy, hogy neked való-e?

Nem tudod eldönteni, hogy megéri-e a tanfolyam az árát? Hogy elég gyakorlatias lesz-e számodra, és biztosan tanulsz-e belőle valami újat? Most teljesen díjmentesen belekukkanthatsz, ugyanis nyilvánossá tettem az egyik leckét. Csak regisztrálnod kell érte itt, és már nézheted is: http://szampatikus.hu/kata-videoreszlet/

figure

Tudod mennyi ma egy átlagos bírság?

Több százezer forintnál kezdődik!

Szeretnél te is nyugodtan aludni, ugye?

Ne feledd, az oktatóanyag már csak ezért is megéri az árát, arról nem is beszélve, hogy még a bírságokat is megspórolod! Tehát ezzel a tanfolyammal biztosan csak nyerhetsz, hisz soha nem tudhatod mikor kapsz egy ellenőrzést az adóhatóságtól.

Amennyiben mégsem a KATA tanfolyam mellett döntesz:

 • feleslegesen kiteszed magad a kockázatnak, hogy az adóhatóság lecsapjon rád,
 • és több százezres/milliós bírságokat szabjanak ki rád, csak azért mert 1-2 bevallást/bejelentést elmulasztottál beküldeni,
 • vagy pedig indokolatlanul sok pénzt fogsz fizetni más könyvelőnek.
  A választás a te kezedben van!

LÁSSUK A TANFOLYAM TARTALMÁT ÉS ÁRÁT! 

(Úgyis tudom, hogy ez érdekel! 😉)

Alap csomag:

 • 14 db lecke 1 hónapon át
 • képernyővideók, PDF-ek, hasznos linkek
 • folyamatos kérdezési lehetőség a leckékkel kapcsolatban

MINDent bele csomag:

 • 14 db lecke 1 hónapon át
 • képernyővideók, PDF-ek, hasznos linkek
 • folyamatos kérdezési lehetőség a leckékkel kapcsolatban
 • 1 h Skype konzultáció
 • 3 órás katás workshop
 


Az "Alap csomag" ára:

24.990 Ft

figure


A "Mindent bele csomag" ára:

39.990 Ft(Az árak alanyi mentes árak, áfát nem tartalmaznak!)

Ha van Számpatikus kuponod, amit még nem használtál fel, akkor természetesen most megteheted. Csak annyit kell beírnod a kupon kód mezőbe, hogy SZAMPATIKUS8 (ha 8.000 Ft értékű), SZAMPATIKUS10 (ha 10.000 Ft értékű kuponod van) vagy SZAMPATIKUS15 (ha 15.000 Ft értékű). FIGYELEM! Megrendeléskor természetesen a neved alapján kerül ellenőrzésre, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre. Tehát ha kupont használtál fel, akkor ne utalj azonnal, hanem csak ha megkapod visszajelzésünket, hogy él az engedmény számodra.

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre csak átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 8 nap (tehát jelentkezz időben, hogy nehogy lemaradj az első leckékről!), ezt követően a helyedet másnak adjuk át.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 7. 21:00

 

 

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 66., adószám: 23567234-1-43). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a Számlázz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően megrendelésedet töröljük.