Katás vállalkozásod van, és magadnak intézed a dolgokat?

Biztos vagy benne, hogy minden bejelentőlapot és bevallást helyesen és időben beküldtél? Vagy már teljesen elvesztél a tennivalók és jogszabályok tengerében, és jól jönne egy védőháló?

Ha biztos szeretnél lenni benne, hogy jól csinálod, akkor az alábbi workshop pont neked szól!

Mi is ez pontosan?  Színtiszta technika, mit és hogyan tölts ki!

Gyere el egy laptoppal - térj haza a kész bevallásaiddal!

 

Ezen a 3 órás tréningen nem csak elméletben ismerheted meg a katás teendők részletszabályait, hanem élesben a saját gépemen mutatom be lépésről-lépésre hogyan tudod magad kitölteni az induláshoz szükséges nyomtatványokat, valamint az év közbeni, az év végi, a szüneteléskori és a megszüntetéskori teendőket is! Ahogy azt már megszokhattad, mindezt nem "könyvelő" nyelven, hanem emberi, érthető nyelven kapod meg tőlem! Te pedig élesben elkészítheted a saját dokumentumaidat.

Ok, de hol lesz és mikor?

A KATA workshop 2020. október 14-én (9:00-12:30 h-ig) lesz egy jól megközelíthető budapesti belvárosi helyszínen (IX. kerület, Vaskapu utca).

Jelentkezési határidő: 2020. október 08. 21:00

Ki az a Számpatikus, akitől tanulni fogsz?

Fülöp Olga vagyok, az "online bizniszek adózási szakértője". Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az "anyabarát" könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre ezt a workshopot is, mert úgy látom, hogy a katások nagyon nem akarnak szakembert megbízni a könyvelésükkel, viszont ezáltal hatalmas veszélyek leselkednek rájuk, és akkor legalább előzzük meg a nagyobb bajt.

Bővebben itt olvashatsz rólam.

 

 

Ahol már találkozhattál velem:

 

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

figure
figure

Kinek való és kinek nem?

Azoknak, akik már katás vállalkozók, és szeretnének megbizonyosodni róla, hogy mindent jól csináltak, vagy még időben orvosolnák az esetleges hibákat.

Azoknak, akik pont most indítanak katás vállalkozást, és már az elején szeretnének mindent helyesen csinálni.

Azoknak, akik a közeljövőben akarnak katás vállalkozást indítani, de félnek, hogy egyedül nem fognak boldogolni, és már csak ez a kis lépés hiányzik ahhoz, hogy belefogjanak.

NE GYERE, ha nem is hallottál még az ÁNYK-ról, és fogalmad sincs, hogyan lehet feltölteni ügyfélkapun keresztül bevallást! Akkor se ha semmi affinitásod nincs az adminisztrációt, és az egészet csak nyűgnek tartod!

Még mindig bizonytalan vagy, hogy neked való-e?

Nem tudod eldönteni, hogy megéri-e a workshop az árát? Hogy tényleg nem lesz semmi bla-bla csak színtiszta gyakorlat? Az online KATA tanfolyam egyik leckéjét még régebben nyilvánossá tettem, amibe teljesen díjmentesen belekukkanthatsz. Csak regisztrálnod kell érte itt, és már nézheted is: http://szampatikus.hu/kata-videoreszlet/ Na, pont ennyire gyakorlatias lesz a workshop is!

figure


Nincs laptopom, így is érdemes elmennem?

Őszintén szólva: nem.

Ezen a délelőttön nagyon minimális lesz az elméleti rész. Főleg a hova kattints, mit nyiss meg, hogy töltsd ki, hova töltsd fel, mit csinálj vele és hasonló kérdéseket fogjuk átvenni lépésről-lépésre. Mindezeket úgy, hogy közben a résztvevők a saját gépükön folyamatában ki is töltik ezeket. Tehát gép nélkül pont a lényegről, a megvalósításról maradnál le.

Amennyiben mégsem jössz erre a katás workshopra:

  • feleslegesen kiteszed magad a kockázatnak, hogy az adóhatóság lecsapjon rád,
  • és több százezres/milliós bírságokat szabjanak ki rád, csak azért mert 1-2 bevallást/bejelentést elmulasztottál beküldeni,
  • vagy pedig indokolatlanul sok pénzt fogsz fizetni más könyvelőnek.
    A választás a te kezedben van!

LÁSSUK MÉGIS MENNYIBE KERÜL! 

(Úgyis tudom, hogy ez érdekel! 😉)

14.900 FT

figure

(Az ár alanyi mentes ár, áfát nem tartalmaz!)

Ha van Számpatikus kuponod, amit még nem használtál fel, akkor természetesen most megteheted. Csak annyit kell beírnod a kupon kód mezőbe, hogy SZAMPATIKUS6 (ha 6.000 Ft értékű), SZAMPATIKUS8 (ha 8.000 Ft értékű) vagy SZAMPATIKUS10 (ha 10.000 Ft értékű kuponod van). FIGYELEM! Megrendeléskor természetesen a neved alapján kerül ellenőrzésre, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre. Tehát ha kupont használtál fel, akkor ne utalj azonnal, hanem csak ha megkapod visszajelzésünket, hogy él az engedmény számodra.

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre csak átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 8 nap (az utolsó napokban jelentkezőknek október 12.), ezt követően a helyedet másnak adjuk át.

Jelentkezési határidő: 2020. október 08. 21:00

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Fülöp Olga E.V.-vel kötöd (2310 Szigetszentmiklós, Csermely utca 16., adószám: 67411854-1-33). Tájékoztatlak, hogy Fülöp Olga E.V. az ügyfelei részére a Billingo oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy Fülöp Olga E.V. által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően megrendelésedet töröljük.