Katás vállalkozásod van, és magadnak végzed az adminisztrációt?

Már egész jól megy ez a saját könyelés, viszont most táppénzre kényszerültél vagy szülni fogsz és fogalmad sincs ilyenkor mit kell csinálni?

Akkor ez a rövid tanfolyam pont neked szól!

Miről is van szó?  Megismerheted a konkrét szabályokat és az igénylés pontos menetét, vagyis hogy hogyan csináld!

2 hetes online tanfolyamon nem csak elméletben ismerheted meg a pénzbeli ellátások (táppénz, GYÁP, CSED, GYED stb.) részletszabályait, hanem interaktív videókon keresztül mutatom be lépésről-lépésre hogyan tudod magad kitölteni az igényléshez szükséges nyomtatványokat! Mindent megtudhatsz arról is, hogy mire kell még figyelned ha katásként ilyen szituációba kerülsz. Mert nem elég elintézni az igénylést, bizony a NAV felé is vannak teendőid!

Ahogy azt tőlem már megszokhattad, mindezt nem "könyvelő" nyelven, hanem emberi, érthető nyelven kapod meg tőlem konkrét, gyakorlati példákkal illusztrálva!

Hogyan fogod elérni a leckéket?

A "Hogyan igényelj táppénzt/GYED-et" tanfolyam egy 2 hetes online tanfolyam, ami január 26-án kezdődik. Ez idő alatt heti 3 alkalommal (kedden, csütörtökön és szombaton) jelennek meg a leckék a tanfolyam zárt felületén képernyővideók formájában. Ezeket bármikor újranézheted, és még a tanfolyam vége után is egy hónapig be fogsz tudni lépni a felületre saját felhasználóneveddel és jelszavaddal, ezután viszont törlésre kerülnek a belépési adatok.

Az online tanfolyam hatalmas előnye, hogy időben nem kell senkihez sem alkalmazkodnod és nem kell feleslegesen utaznod! Az irodádból vagy otthoni kényelmes karosszékedből tanulhatsz. Saját időbeosztásodnak megfelelően haladhatsz a leckékkel, vagyis amikor van fél órád, akkor belépsz és meghallgatod, letöltöd az aktuális tananyagot. Ha valami nem világos, bármikor vissza tudod hallgatni az anyagot, és még kérdezhetsz is! Hát nem fantasztikus?

Jelentkezési határidő: 2021. január 21. 21:00

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

 

 

 

Molnár Eszter, Kölyökfoglalkoztató, kolyokfoglalkoztato.cafeblog.hu: "Ez a tanfolyam megoldotta az éppen aktuális problémámat, hogy hogyan is vegyem igénybe a gyerek születéséhez kapcsolódó támogatásokat. A rövid, érthető, aprólékos szemléletes lépéseket könnyen tudtam követni.

Olga nagyon jó abban, hogy egy számomra bonyolult és ijesztő dolgot, mint a katás adminisztráció végtelenül egyszerűen és érthetően mondd el. Az ő szájából rögtön érthetően hangzik az, amit korábban egyáltalán nem értettem."

 

 

 

Ki az a Számpatikus, akitől tanulni fogsz?

Fülöp Olga vagyok, az "online bizniszek adózási szakértője". Egyébként okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és ahogy egyik ügyfelem jellemzett, az "anyabarát" könyvelő. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden vállalkozó/vállalkozni vágyó ember számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő adózási, számviteli szabályokat. Ezért hoztam létre saját kezűleg ezt a tanfolyamot is, mert úgy látom, hogy sok katás már egész ügyesen elboldogul a saját adminisztrációjával, viszont ha pénzbeli ellátást kell igényelnie, akkor fogalma sincs mit kellene csinálnia.

Bővebben itt olvashatsz rólam.

 

 

Ahol már találkozhattál velem:

 

Egy kis ízelítő a leckékből:

- A pénzbeli ellátások általános szabályai

- Mi az első teendő?

- Hogyan töltsük ki a nyomtatványokat lépésről-lépésre?

- Még a NAV felé is van teendőm???

Amennyiben mégsem végzed el most ezt a tanfolyamot:

  • rengeteg időd megy rá, mire rájössz, hogy pontosan mit, mikor és hova kell küldeni,
  • vagy ha nem igényelsz semmit, mert macerás, akkor indokolatlanul sok pénzt hagysz az államnál,
  • vagy pedig elkészítteted egy könyvelővel/bérszámfejtővel/TB ügyintézővel, akinek szintén fizetni fogsz, de valószínűleg összességében többet mint amennyibe ez a tudásanyag kerül.
    A választás a te kezedben van!

LÁSSUK A TANFOLYAM TARTALMÁT ÉS ÁRÁT! 

(Úgyis tudom, hogy ez érdekel! 😉)

(Az ár alanyi mentes ár, áfát nem tartalmaz!)

A tanfolyam tartalmaz:

  • 6 db leckét 2 héten át
  • képernyővideók és hasznos linkek formájában
  • folyamatos kérdezési lehetőséget a Számpatikustól a leckékkel kapcsolatban

A "Hogyan igényelj táppénzt/GYED-et" tanfolyam ára:

9.990 Ft

Mi történik a Jelentkezés gomb megnyomása után?

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Fizetésre csak átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 8 nap (tehát jelentkezz időben, hogy nehogy lemaradj az első leckékről!), ezt követően a helyedet másnak adjuk át.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással az EDOL-SZÁM Kft-vel kötöd (2310 Szigetszentmiklós, Csermely utca 16., adószám: 23567234-1-13). Tájékoztatlak, hogy az EDOL-SZÁM Kft az ügyfelei részére a szamlazz.hu oldalán állítja ki számláit. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az EDOL-SZÁM Kft által kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg. A jelentkezéssel egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően megrendelésedet töröljük.